top of page
  • Wat is think twice?
    Comfort heeft een campagne op til gezet waarin wij de mensen proberen te wijzen dat het belangrijk is om de regels strikt te volgen. De Campagne heet ''Think Twice'' Denk twee keer na en wij voegen daar het handsymbool bij van vrede. Dit om aan te geven dat je afstand moet houden en de regels dient te respecteren. Wij hebben de Think Twice campagne aangevat om op een aangename manier om te gaan met de harde maatregelingen die moeten genomen worden. Het symbool van vrede, victory en nu ook van Think twice.
  • Waarom twee keer nadenken?
    Nu we in ons land (bijna) de piek hebben bereikt van het coronavirus is het even noodzakelijk als in het begin van de pandemie dat we ons allemaal aan de regels houden. Dit wil zeggen binnen blijven, onze handen wassen, en fysiek contact zo veel mogelijk vermijden. Dit is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan. En net daarom begonnen we met de actie Think Twice. Een actie die mensen helpt elkaar te motiveren om de moed niet op te geven en door te zetten. Doorheen deze tijden wordt het steeds moeilijker om de strikte regels te volgen. Met Think Twice kan je via het handgebaar mensen die de opgelegde regels breken makkelijk en op een positieve manier duidelijk maken dat ze beter twee keer nadenken over de gevolgen hiervan. Zo zorgen we dat we solidair blijven in deze moeilijke tijden en samen dit virus kunnen overwinnen.
  • Hoe kan jij helpen?
    Print de gratis think twice posters af en hang ze op in jouw huis of bedrijf. Op die manier herinner je andere mensen en jezelf aan het feit dat je best twee keer nadenkt in deze moeilijke tijden. Maak het think twice symbool en post je foto op de Fb pagina van Think twice. Zo steunen we elkaar in deze bijzondere tijden Gebruik ook zeker de Hashtag #thinktwice als je wil dat we jouw foto delen op de officiële Think Twice instagrampagina. Wanneer je het moeilijk hebt “Think twice” en think positive!

Print de gratis think twice posters af

en hang ze op in jouw huis of bedrijf.

Op die manier herinner je andere mensen en jezelf aan het feit dat

je best twee keer nadenkt in deze moeilijke tijden. 

Post een foto met het think twice handgebaar en vertel ons hoe jij de corona maatregelen omzet naar iets positiefs!

Een initiatief van:

bottom of page