top of page
esg-data-animated-v02.gif

Comfort is Duurzaamheid

Wij willen ons steentje bijdragen om het comfort van alle volgende

generaties te kunnen blijven garanderen. Dit doen we door milieubewust te werken en elke stap binnen ons proces kritisch te bekijken door een groene bril. Op deze pagina vind je enkele van onze maatregels die ons werk zo duurzaam mogelijk maken.

Wij denken aan de toekomst

Minder papier verbruik

Comfort gaat volledig voor alternatieven om zo uit te sparen op papierafval. Onder meer zijn wij  pioniers in de digitalisatie binnen de dienstenchequesector.

Minimaliseren van transportvervuiling

Comfort Promoot duurzame manieren van transport voor zijn personeel. Zo promoten we onze elektrische comfortfiets als alternatief voor met de wagen naar dichtbij zijnde klanten te gaan

Bewustmaking van klanten, partners en werknemers

Comfort gaat voluit voor duurzaamheid, wij doen er dan ook alles aan om al onze contacten te informeren over hoe ook zij kunnen zorgen voor een betere toekomst.

Groene Innovatie 

Comfort innoveert ook binnen de dienstencheque sector om deze zo duurzaam mogelijk te maken

Papier
Paper Waste

50% van bedrijfsafval bestaat uit papier

Papierverspilling een van de grootste redenen voor ontbossing. 40% van gekapt hout gaat rechtstreeks naar de papierindustrie. Ontbossing schaad gehele ecosystemen waardoor elk jaar ontelbare soorten fauna en flora uitsterven.

 

 Om dit tegen te gaan investeert Comfort volop in papiervrije opties.

Hiernaast heeft Comfort ook een policy waardoor iedereen die toch een document op papier wenst, een kleine gift gedoneerd  aan een stichting die ontbossing bestrijd. 

Op deze manier kunnen wij het comfort van iedereen garanderen zonder dat onze duurzaamheidsmissie in gedrang komt.

Transport

3000Km Vervuiling Uitgespaard per jaar

Als dienstencheque bedrijf moeten onze Comforthulpen zich natuurlijk veel verplaatsen tussen klanten. Hiervoor Promoten we waar het kan zoveel mogelijk onze voordelige Elektrische Comfortfiets.

 

Waar het kan, zoals bij onze ondersteunende Comfort Consulenten, promoten we zoveel mogelijk thuiswerk.

 

En naar de toekomst toe zijn we volop bezig met het ontwikkelen van mobile kantoren zodat ook onze klanten een minimale verplaatsing moeten doen.

Fiets.png
Spread the word
Meeting

Spread the word

Wij stoppen niet bij het duurzaam maken van ons eigen bedrijf. Zo geven wij ook advies aan onze partners, klanten en werknemers over hoe ook zij kleine veranderingen kunnen doorvoeren die een grote impact kunnen hebben tegen de opwarming van de aarde.

Innovatie

Groene Innovatie

De dienstenchequesector heeft over het algemeen een  verouderde werkwijze die niet altijd even mileuvriendelijk is. 

Wij bij Comfort willen daarom graag een voorbeeld zijn voor de gehele sector.

Dit willen we bereiken door volop te blijven innoveren. 

Zo zijn we momenteel mobiele kantoren aan het ontwikkelen om zo het transport van onze klanten naar ons kantoor te minimaliseren.

Woman on the Street
bottom of page