top of page

MAAK JE LEVEN COMFORTABELER MET EEN JOB ALS CONSULENT

ONTDEK DE VOORDELEN VAN EEN JOB ALS CONSULENT BIJ COMFORT

oranges-clipart-bubbles-18_edited.png
About

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zou een job als consulent(e) bij Comfort op jouw maat gemaakt kunnen zijn. Comfort is één grote familie van enthousiaste huishoudhulpen en consulenten. Al die handen samen verlichten het werk en daar zijn consulten een onmisbare schakel in.

ZOEK JE EEN LEUKE JOB EN EEN COMFORTABEL LOON?

BediendeConsulent.png

EEN MEER DAN GOED BETAALDE JOB EN WERKZEKERHEID

WERK EN PRIVÉ
PERFECT IN BALANS

SAMEN MET EEN GEWELDIG TEAM NAAR DE TOP

Comfort staat garant voor een mooi contract gekoppeld aan een stevige verdienste. Wij streven ernaar de beste te zijn in onze sector. Correctheid en een tijdige uitbetaling staat bij ons bovenaan de lijst. Maar we gaan nog een stapje verder om het jou comfortabeler te maken. Je krijgt van ons een app om je werk makkelijk te plannen, een GSM, een tablet of een laptop. Thuiswerk is mogelijk en over je loon ga je niet kunnen klagen!

Wie op de werkvloer tevreden is, is ook elders het zonnetje in huis. Dat beseffen wij maar al te goed. Daarom dragen ook wij ons steentje bij om de perfecte balans na te streven. Je krijgt van ons voldoende flexibiliteit en vrijheid. Je werkt op locatie of van bij je thuis en wij trachten alles in overeenstemming vlotjes te laten lopen.

Comfort is even ambitieus als jij. Als groeiend bedrijf willen we graag samen met jou de beste van België worden. En dat lukt enkel als we er samen voor gaan. Dat resulteert automatisch in nog meer blije gezichten, een nog betere werksfeer en een gelukkig gezin. Want familie, dat is belangrijk voor ons. Nog niet overtuigd? Vraag gerust aan onze medewerkers en zij zullen je laatste twijfel snel wegnemen.

oranges-clipart-bubbles-18_edited.png
oranges-clipart-bubbles-18_edited.png
oranges-clipart-bubbles-18_edited.png
Vaca2.jpg
WAAROM BEN JIJ DE BESTE?
Aanspreektitel

OVERTUIG ONS VANDAAG NOG!

bottom of page