top of page
Sunset on the Beach

OP NAAR EEN ZORGELOZE ZOMER?
Laat ons je vakantieplannen weten!

Een zomer zonder zorgen: wij geloven dat het kan. En gunnen het je van harte. Daarom doen we er álles aan om ook tijdens de zomermaanden al je praktische beslommeringen weg te nemen. Zodat je meer dan ooit kan genieten van de mooie dingen in het leven. Gewoon en vooral heel vrijuit. Net als de keuze in verband met je Comforthulp.

 

Hoeft hij of zij niet te komen tijdens jouw vakantie? Prima, dan plannen we dat zo in. Maar misschien is jouw verlof wel hét moment waarop je huishoudhulp een aantal taken kan doen waarvoor anders minder tijd is. Zo is er ook meteen iemand in huis die de planten water geeft en de brievenbus leegmaakt.

Wat je ook kiest, wij schikken ons naar jouw plannen. Laat ze ons weten via het digitale formulier hieronder.

 

Duid daarop zeker ook aan of je vervanging wenst voor je vertrouwde Comforthulp wanneer die er zelf even tussenuit knijpt. Zo kan ook hij of zij genieten van een welverdiende vakantie.

 

Eens wij je antwoorden ontvangen, passen we meteen de werkschema’s van onze Comforthulpen aan. Zo hoeft niemand zich nog zorgen te maken en zijn we met z’n allen klaar voor een onvergetelijke zomer. Waarin even niets moet en hopelijk alles weer mag. En jouw comfort onze absolute prioriteit blijft.

Ik ga met verlof

Ik ga op verlof

Bedankt voor je bericht!
Vacuuming the Couch
bottom of page