top of page

COMFORT
MAAKT JE JOB EEN
STUK COMFORTABELER

ONTDEK HOE JE

BIJ  COMFORT HET

BESTE UIT
JEZELF HAALT

oranges-clipart-bubbles-18_edited.png
About

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zou een job als huishoudhulp, strijkhulp, poetsvrouw of poetsman wel eens op jouw maat gemaakt zijn. Comfort is één grote familie van enthousiaste helpende handen. En al die handen samen verlichten het werk. Ontdek hier hoe wij ook jouw leven comfortabel kunnen maken.

EEN COMFORTABELE JOB EN EEN COMFORTABEL LOON

BelleCirkel3.png

EEN MEER DAN GOED BETAALDE JOB EN WERKZEKERHEID

Comfort staat garant voor een mooi contract gekoppeld aan een stevige verdienste. Wij streven ernaar de beste te zijn in onze sector. Correctheid en een tijdige uitbetaling staat bij ons bovenaan de lijst. Maar we gaan nog een stapje verder om het jou comfortabeler te maken. Jouw inzet wordt vergoed met een hoog loon, maaltijdcheques, vergoedingen voor GSM-gebruik, verplaatsingen en werkkledij. Zelfs een elektrische fiets is een leuk meegenomen optie!

WERK EN PRIVÉ
PERFECT IN BALANS

Wie op de werkvloer tevreden is, is ook elders het zonnetje in huis. Dat beseffen wij maar al te goed. Daarom dragen ook wij ons steentje bij om de perfecte balans na te streven. Je krijgt van ons de flexibiliteit en vrijheid om in overleg met ons en je favoriete collega’s je eigen werkrooster samen te stellen. Je werkt in je eigen buurt en wij respecteren jouw voorkeur van werkuren.

SAMEN MET EEN GEWELDIG TEAM NAAR DE TOP

Comfort is even ambitieus als jij. Als groeiend bedrijf willen we graag samen met jou de beste van België worden. En dat lukt enkel als we er samen voor gaan. Dat resulteert automatisch in nog meer blije gezichten, een nog betere werksfeer en een gelukkig gezin. Want familie, dat is belangrijk voor ons. Nog niet overtuigd? Vraag gerust aan onze medewerkers en zij zullen je laatste twijfel snel wegnemen.

WERKEN ALS HUISHOUDHULP

Jouw taken lopen erg uiteen en dat is nu juist waarom het zo een boeiende job is. Als huishoudhulp ben jij een onmisbare schakel in elk huishouden. Zo help je met de was en de strijk maar ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen kan tot jouw taken behoren. Het is zeer leuk van onze werknemers te vernemen dat ze op tal van plaatsen gewaardeerd worden. Maar het belangrijkste van allemaal: aan het einde van de rit voelt iedereen zich méér dan comfortabel!

WERKEN ALS STRIJKHULP

Als strijkhulp voel jij je even comfortabel in je job als in je kleren. Om de kleren van onze klanten zo comfortabel mogelijk te krijgen voorzien wij jou van de beste werkmiddelen zodat jij een gestreken resultaat kan leveren. Een job voor kreukvrije mannen en vrouwen? Misschien wel maar je zal zo fier als een gieter zijn als jij je gezinnen gladgestreken voor de dag ziet komen!

oranges-clipart-bubbles-18_edited.png
oranges-clipart-bubbles-18_edited.png
oranges-clipart-bubbles-18_edited.png
BC_Contactvrouw.jpg
VERTEL WAT OVER JEZELF
Aanspreektitel

OVERTUIG ONS VANDAAG NOG!

bottom of page