top of page

COMFORT
MAAKT JE LEVEN EEN
STUK COMFORTABELER

ONTDEK HOE WIJ JOU EN JE GEZIN MEER KWALITEIT KUNNEN GEVEN

VRAAG NU MEER COMFORT AAN

Klantformulier
BC_KlantenOK.jpg
VERTEL WAT OVER JEZELF
Dit zou ik graag uitbesteden:
Ik heb een huisdier
oranges-clipart-bubbles-18_edited.png

Groeit de drukte soms boven je hoofd uit? Hebben de dagen uren tekort? Of wil je je vrije tijd kwaliteitsvoller invullen? Bij Comfort begrijpen wij hoe we je kunnen ontzorgen. Onze doelstelling is recht door zee: de minder leuke dingen in je huishouden invullen door gekwalificeerde mensen waarop je een huis kan bouwen. 

Ben je op zoek naar een poetshulp of een strijkhulp? Bij Comfort ben je aan het juiste adres! Leun achterover, lees meer over onze diensten en contacteer ons vandaag nog.

WAAROM EEN
HUISHOUDHULP?

TOT IN DE
PUNTJES GEREGELD

KWALITEIT EN
BETROUWBAARHEID

HAALBAAR &
BETAALBAAR

BelleCirkel2NIEUW.png
oranges-clipart-bubbles-18_edited.png

Als je beroep doet op onze hulp dan ontzorgen we je van A tot Z. Vergeet de administratieve mallemolen of praktische beslommeringen. Omdat jij beroep op ons doet beschouwen wij het als onze plicht om elk karwei tot een goed einde te brengen. Voor ieders comfort verkiezen wij het gebruik van elektronische dienstencheques.

Wij streven ernaar om de beste in onze sector te worden en zijn als één grote familie betrokken bij heel de organisatie. Gezinnen appreciëren onze persoonlijke aanpak en de wijze waarop we vragen aanpakken en problemen counteren. Onze selectiecriteria liggen zeer hoog waardoor we enkel de beste mensen uitzenden. Op maat van jouw huis, jouw gezin en jouw comfort. 

De huishoudhulpen van Comfort zijn betaalbaar via dienstencheques. Zo betaal je in Vlaanderen 9 euro voor een dienstencheque, maar kost deze na fiscale aftrek slechts 7,20 euro. Uiteindelijk bepaal je zelf hoeveel diensten jij wil uitbesteden en hoeveel dienstencheques je aankoopt.

Bij Comfort betaal je geen bijkomende kosten.

oranges-clipart-bubbles-18_edited.png
oranges-clipart-bubbles-18_edited.png

EEN HUISHOUDHULP AANVRAGEN

Het takenpakket van een huishoudhulp bij Comfort is zeer uiteenlopend. Maar net daarom zijn onze mensen er zo happig op. Hun helpende handen verminderen met plezier jouw huishoudelijke arbeid en verhogen uw ‘quality time’ enorm. Zo ruil je het poetsen, strijken, koken en boodschappen met één klik in voor een ruim aanbod aan veel leukere activiteiten. 

EEN STRIJKHULP AANVRAGEN

Geen zin of tijd om achter de strijkplank te gaan staan? Wij van Comfort begrijpen dat maar al te goed! Daarom zorgen onze strijkhulpen er voor dat jouw gezin er kreukvrij bij kan lopen.  Zwier dus maar alles in de mand en als je ’s avonds thuis komt ligt alles netjes gestreken klaar om er leuke avond van te maken!

DIENSTENCHEQUES BESTELLEN

digitaal-thuiswerk2-1.png
hand_edited.png

NOG NOOIT DIENSTENCHEQUES BESTELD?

Bestel je voor het eerst dienstencheques, dan dien je je eerst te registreren. De Vlaamse Overheid vertelt je hier duidelijk hoe je dit doet.

AL GEREGISTREERD?
BESTEL ZE HIER BIJ!

Klantenovereenkomst

Klantenovereenkomst Comfort Dienstencheques

Door klant van ons te worden en dienstencheques te gebruiken ga je automatisch akkoord met onze klantenovereenkomst.

oranges-clipart-bubbles-18_edited.png
bottom of page